De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Animatie

Onze missie:
“Het verhogen van het welzijn van de patiënt, en het verbeteren van de efficiëntie voor patiënt en ziekenhuis!”.

Wat verstaan wij onder de patiëntenreis?

patientenreis-300x280

Wat is de rol daarin van PIECA?

PIECA is ontwikkeld met een pure focus op de patiënt. Hierbij hebben we voor ogen dat elke patiënt tijdens de gehele patiëntenreis, één op één en op een proactieve manier, via PIECA de volgende aspecten altijd ter beschikking heeft op zijn eigen mobiele device (iOS of Android) en/of dat van het ziekenhuis:

Coaching (bijv. persoonlijke behandelpad informatie)
Services (bijv. maaltijd bestellen, agendaplanning, algemene informatie, interactie met Service Medewerker)
Entertainment  (bv. lezen, muziek, spelletjes)

Hoe werkt PIECA?
PIECA is een serviceplatform, waarop we modules bouwen. Deze modules zijn functionaliteiten die we kunnen inzetten in onze Applicaties voor patiënten en medewerkers. De keuze van de modules die we ontwikkelen is op basis van wensen van onze klanten, en de missie die we als BeagleBoxx hebben.

Het is goed om hier te noemen dat vanuit Coaching en Services er interactie met professionals, service medewerkers van het ziekenhuis maar ook met derden opgezet kan worden. Zoals bijvoorbeeld via beeldbellen, chatten, VOIP bellen, thuismetingen etc. Dit alles volledig flexibel ingericht zoals het ziekenhuis dat wil en ook in tijd “behapbaar” vindt.

PIECA is geschikt voor BYOD concepten
PIECA is ontwikkeld voor zowel  iOS als Android en kan gebruikt worden op zowel tablet als smartphone. Dit om zeker te stellen dat we een zo groot mogelijke “dekking” hebben bij de gebruikers van mobiele devices.

Als het ziekenhuis er toe besluit, kan PIECA ook in de App store en in GooglePlay aangeboden worden. Zo is de App dan door patiënten, medewerkers, derden etc. te downloaden.

Welke rol speelt PIECA tijdens de patiëntenreis?
Ervaar hier hoe BeagleBoxx met het service platform PIECA de patientenreis voor de patiënt, voor het personeel en voor u kan inrichten:

 

 

Ons serviceconcept in het Westfriesgasthuis, de winnaar van de Gastvrijheidszorg Award 2015:

Meer weten? Bestel hier onze whitepaper
Of neem contact met ons op!

 

 

©2016 BeagleBoxx  |  Disclaimer  |  Webdesign: Webton.nl