De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Bezoek uit Zwitserland voor de BeagleBoxx oplossing

Op de eerste dag is er een bezoek gebracht aan de Sint Maartenskliniek. De Sint Maartenskliniek is in Nederland en Europa toonaangevend in de behandeling van aandoeningen op het gebied van houding en beweging. Dataquest heeft hierbij met patiënten en professionals gesproken. Op deze manier kreeg men ook een duidelijk beeld van ons concept door de ogen van de klant.

Een van onze specifieke praktijk oplossingen, de oplossing met de rode knop, gaf duidelijk aan dat het BeagleBoxx PIECA patiëntenplatform door alle gebruikers gebruikt kan worden. De rode knop maakt gebruik van de toegankelijkheid opties binnen Apple iOS. Hierdoor kunnen patiënten met een fysieke beperking ook het BeagleBoxx patiëntenplatform PIECA bedienen.

Op de 2e dag heeft Dataquest een bezoek afgelegd aan het Westfriesgasthuis in Hoorn. Het Westfriesgasthuis is een algemeen ziekenhuis dat geworteld zit in de regio. Binnen het Westfriesgasthuis heeft BeagleBoxx een nog bredere versie van het concept uitgerold dan in de Sint Maartenskliniek. Waaronder de toevoeging van onze iPad wandhouders, roomservice en GOM schoonmaakmeldingen.

Door deze bezoeken heeft Dataquest een mooi compleet beeld van het BeagleBoxx service concept kunnen krijgen.Terug naar overzicht

 

©2016 BeagleBoxx  |  Disclaimer  |  Webdesign: Webton.nl