De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

BYOD (bring your own device) voor patiënten

De penetratie van “smart devices” (smartphones, en tablets) gaat zeer snel. Dit betekent dat een ziekenhuis of instelling hiermee nu al rekening moet houden bij de potentiële keuzes van de entertainment oplossingen (bijv. TV of bedside terminals).

Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de factor entertainment, maar ook voor de manier waarop men om wil gaan met de coaching van patiënten en het beschikbaar stellen van diverse services. PIECA is geschikt gemaakt voor inzet gedurende de gehele “patiëntenreis”, van eerste bezoek aan huisarts tot nazorg.

 

 

BeagleBoxx gelooft volledig in deze vorm van communiceren en ondersteunen en wij bieden dan ook een totaaloplossing voor dit vraagstuk. Hierbij is er een integratie mogelijk van de “entertainment” dimensie met coaching en de inzet van services.

 

 

 

 

 

Een persoonlijke “assistent”, die je bij de hand neemt vanaf het eerste bezoek aan de huisarts tot en met de nazorg. De patiënt heeft daarnaast de mogelijkheid tot het geven van feedback over de ervaren kwaliteit van de zorg in al zijn dimensies. En dit alles volledig beveiligd met de meest actuele beveilingsoplossingen.

 

 

 

 

Door het integreren van Entertainment in onze Applicatie,  bijvoorbeeld TV kijken met PIECA op het moment dat je in het ziekenhuis bent, hoeven er GEEN TV’s meer door het ziekenhuis opgehangen te worden.

 

Meer weten over de rol van PIECA gedurende de patiëntenreis? Bekijk de animatie via deze link!

 

©2016 BeagleBoxx  |  Disclaimer  |  Webdesign: Webton.nl