De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Gebruik (PIECA) App Hematologie St. Antonius Ziekenhuis groot succes!

Op afdeling hematologie van het St. Antonius Ziekenhuis, Nieuwegein is door verpleegkundig specialist Hanny Overbeek en hematoloog Maaike Söhne, in samenwerking met BeagleBoxx een app ontwikkeld voor hematologiepatiënten en hun naasten. De App voorziet in de behoefte om betrouwbare informatie digitaal aan te beiden aan patiënten. De App is gebaseerd op het PIECA platform van BeagleBoxx.

Sinds begin 2015 is de Hematologie app beschikbaar en het gebruik is recent geëvalueerd:

  • Uit enquête van 2016 blijkt dat de app gemiddeld met een 7.74 (58% ≥ 8 ) gewaardeerd wordt en in het merendeel geraadpleegd (>40%) wordt door patiënten die ouder zijn dan 60 jaar.
  • De raadplegers zijn patiënten (60%) en naasten (25%)
  • Met name het totaal aantal raadplegingen heeft ons positief verrast: in het tweede halfjaar van 2016 is de App 1500 keer geraadpleegd!

Conclusie is dat de app ruimschoots voldoet aan de behoefte van de patiënt en hun naasten, om naast de mondelinge en schriftelijke voorlichting, informatie gestructureerd digitaal beschikbaar te hebben.


antoniusDownload hier de Hematologie St. Antonius App
Apple, the Apple logo, and iPad are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. App Store is a service mark of Apple Inc.

appstorebadge  googleplay-80x26

 

Hanny Overbeek
Verpleegkundig specialist St. Antonius Ziekenhuis

 Terug naar overzicht

 

©2016 BeagleBoxx  |  Disclaimer  |  Webdesign: Webton.nl