De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Interactief behandelpad

Begeleid uw patiënten op afstand met een intuïtieve tijdlijn die het gehele behandelpad (zorgpad) uitstippelt voor de patiënt. Zo blijft hij altijd op de hoogte van de volgende stappen, afspraak informatie (uit het EPD), vragenlijsten ter voorbereiding van het consult en vele andere handige interacties. Informatie op de tijdlijn kan zijn bron vinden in het CMS van BeagleBoxx, het EPD van de klant of content op het internet (bijvoorbeeld de website van het ziekenhuis). Medische acties worden gecombineerd met notificaties om het laatste nieuws te kijken of instructies te zien voor uw revalidatie oefeningen.

Interactief Behandelpad

Invoering

Het ziekenhuis bepaald welke stappen van het specifieke behandelpad uitgewerkt dienen te worden. Er zal ook bepaald worden of het dynamisch, met koppeling aan het EPD, of statisch moet zijn. En uiteindelijk, wat wordt er t.a.v. content daadwerkelijk getoond en wanneer. Ook de koppelingen met de notificaties zullen ingericht worden.

Het interactieve behandelpad is één van de modules binnen het BeagleBoxx patiënten platform. Een geïntegreerd onderdeel van het dashboard van modules dat het ziekenhuis zijn patiënten/cliënten biedt.

Overzichtelijk dashboard

Patiënten krijgen direct terugkoppeling op ingevulde vragenlijsten (zoals PROMs) en hebben daarmee grip op het verloop van hun ziekteactiviteit. Door informatie in de context van vergelijkbare patiënten te plaatsen, kan de patiënt rust vinden in het feit dat zaken verlopen zoals verwacht. Voorgang trackers, stappentellers en digitale weegschalen, ook die informatie kan worden opgenomen in ons platform en worden gebruikt in het begeleiden van haar reis op weg naar herstel.

Toegang tot onderdelen van het EPD

Veilige toegang tot de inhoud van het medisch dossier, real-time opgehaald uit bestaande bronsystemen en beveiligd middels de laatste stand der techniek (en NEN7510 gecertificeerd), het is nu mogelijk via de ‘mijn dossier’ module van ons platform! Patienten kunnen in alle rust thuis, onderweg, in de wachtkamer of in bed, de verslaglegging van artsen nalezen en lab resultaten raadplegen.

Al uw relevante informatie bij elkaar

Binnen de ‘mijn informatie’ module heeft u alle relevante informatie bronnen op een rij. Van het beschrijven van de mogelijkheden om te parkeren bij het ziekenhuis tot aan het nalezen van ervaringen van patiënten zoals u. Het is allemaal te vinden onder onze informatie carroussel.

Het BeagleBoxx patiënten platform

Ons patiënten platform is toegankelijk vanaf alle devices en biedt middels de laatste beveiligingstechnieken toegang tot uw interactieve zorgpad, persoonlijke services van het ziekenhuis, entertainment voor uw tijd op de kliniek en goede overzichten van terugkoppeling, uw dossier en relevante informatiefolders. Allemaal vanuit één platform. Geïntegreerd met uw bestaande ICT. Uitgerust met de beste ‘native’ ervaringen die mobiele platformen ons kunnen bieden.

 

 

©2016 BeagleBoxx  |  Disclaimer  |  Webdesign: Webton.nl