De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

iPad Entertainment

Entertainment is een onderdeel van ons serviceconcept. Het bestaat uit een zeer ruim aanbod, zoals TV, films, kranten, boeken, tijdschriften en games. Hierdoor voegen wij gericht differentiërende waarde toe aan de ervaring van de patiënten.

Het BeagleBoxx serviceconcept kan gezien worden als een volledige vervanging van de huidige entertainmentsystemen, zoals de huidige TV’s of Bedside Terminals.

PIECA en haar modules is ook voor het ziekenhuis HET antwoord op het feit dat patiënten hun eigen Tablets en Smartphones (iOS of Android) meebrengen. Door het integreren van Entertainment in onze Applicatie, bijvoorbeeld TV kijken met PIECA op het moment dat je in het ziekenhuis bent, hoeven er GEEN TV’s meer door het ziekenhuis opgehangen te worden. Een grote besparing op investeringen, afschrijving en onderhoud!

BeagleBoxx – de weg naar een daadwerkelijke digitale gastvrijheid met een uitstekend geïnformeerde patiënt!

Ipad in de Zorg

BeagleBoxx is de iPad in de zorg. Een innovatief serviceconcept voor patiënten, met modules op het gebied van Coaching, Services en Entertainment, gericht op het verhogen van het welzijn van de patiënt en het vergroten van de efficiëntie binnen de zorginstelling.


Extra services

Extra services die mogelijk zijn variëren van enquêteren wanneer men wil, relevante informatievoorziening op patiëntenniveau, het bestellen van maaltijden, het geven van feedback op de schoonmaak en nog veel meer.


Pieca

Onze serviceplatform (PIECA) maakt op unieke wijze de combinatie van Coaching, Services en Entertainment mogelijk. Bekijk hier de animatie.


 

 

    ©2016 BeagleBoxx  |  Disclaimer  |  Webdesign: Webton.nl