De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Historie

BeagleBoxx is op 28 september 2010 opgericht. Wij hebben ons tot doel gesteld: “Het welzijn van de patiënt te verhogen en de efficiëntie voor patiënt en zorginstelling te verbeteren”. Wij doen dit door het leveren van een serviceconcept op basis van de iPad en via ons serviceplatform PIECA.

Het idee kwam er toen zowel het zoontje als de vader van Peter (eigenaar en oprichter van BeagleBoxx) in 2010 enige tijd in het ziekenhuis moesten verblijven. Beiden verveelden zich stierlijk tijdens hun behandeling. De ontspanningsmogelijkheden en informatievoorziening binnen het ziekenhuis bleken niet te voldoen.

Na marktonderzoek in Nederland en België was het duidelijk dat er absoluut een markt is voor het BeagleBoxx serviceconcept. BeagleBoxx begon op 24 december 2010 op de afdeling Oncologie in het St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein met ons iPad Entertainment concept. We waren toen de allereerste op de Nederlandse- en ook Europese markt, die zo’n concept lanceerden. Het St. Antonius Ziekenhuis had hiermee ook onmiddellijk de primeur binnen Nederland.

In 2010 was de iPad echter nog zeer nieuw, ook al wisten steeds meer mensen wat een iPad was. We zijn nu vele jaren verder en hebben ondertussen zeer veel ervaring opgedaan op alle afdelingen en poliklinieken binnen een ziekenhuis. Waarbij wij, op basis van continue patiënten enquêtes, het duidelijke bewijs hebben dat onze service een positief effect heeft op het welzijn van de patiënt en zijn kwaliteit van verblijf in het ziekenhuis. Deze wordt beoordeeld met een 8 of hoger. Of dit nou in België , Nederland of Luxemburg is. Dit maakt niet uit.

Het idee voor PIECA (toen nog PICA) was begin 2011 op de afdeling Oncologie in het St Antonius Ziekenhuis ontstaan. Puur voortkomend uit de eenvoudige behoefte om te kunnen communiceren met stamceltransplantatie patiënten. Nu jaren later hebben we PIECA. PIECA is op 1 november 2014 op de afdeling Hematologie in het St Antonius Ziekenhuis officieel gestart. PIECA is een evolutie van het idee uit 2011. Er is jaren van onderzoek, testen en ontwikkeling aan voorafgegaan. En de ontwikkeling zal niet stoppen.

BeagleBoxx richt zich op het verhogen van het welzijn van de patiënt en het vergroten van de efficiëntie van het ziekenhuis of instelling. Wij zullen continue innoveren om dit doel te bereiken. BeagleBoxx zal hiervoor het nodige onderzoek doen om ons te blijven voeden bij het bereiken van ons doel op de meest effectieve manier. Zo draagt BeagleBoxx ook het nodige bij tot mHealth en eHealth. Via onze partners en samenwerkingen zullen wij ook continue gevoed blijven met de allerlaatste ontwikkelingen. Dit alles ten behoeve van de patiënt. Daar waar het ons van origine allemaal om te doen is.

Dat zit in ons DNA.

 

©2016 BeagleBoxx  |  Disclaimer  |  Webdesign: Webton.nl