De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

  Switch

  Switch

  Wat doet Switch?
  “Een computer is voor onze hersenen wat een fiets is voor ons lichaam: ze laten ons toe meer te doen op dezelfde tijd” – Steve Jobs, oprichter van Apple.

  Dat is waar Switch ook in gelooft. Een product moet je leven gemakkelijker, comfortabeler en efficiënter maken. Upgrade Life. Of het nu gaat om producten, diensten, personeels- of aankoopbeleid: we toetsen alles dat we doen aan die twee woorden om steeds duurzaam, correct en oprecht te kunnen handelen.

  Met 32 winkels is Switch sinds 1992 uitgegroeid tot de grootste Apple-verdeler in België maar Switch doet echter méér dan enkel Apple-producten afrekenen en inpakken. We proberen de klant een totaaloplossing te bieden zodat ze het beste uit hun aankoop kunnen halen. Al onze Switch medewerkers zijn Apple-deskundigen die de klant bijstaan in hun zoektocht naar het perfecte product en het onderhoud ervan. Geïnteresseerde consumenten die graag beter met hun toestel overweg willen, kunnen ook workshops in onze Macademie volgen.

  Wie is Switch?
  Switch is een groene Apple-verdeler dat sterk gelooft in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo brengen we verschillende projecten tot leven om zowel op en naast de werkvloer een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde omgeving te waarborgen.

  Wie koopt er bij Switch?
  Bij Switch komen zowel jong en oud, klein en groot, techneut en leek over de vloer. Op onze  website vind je al onze producten terug, de locaties en openingsuren van al onze winkels en de specifieke aanbiedingen die we hebben voor leraren, studenten en bedrijven.

  Wat heeft Switch met BeagleBoxx te maken?
  Oplossingen zoals BeagleBoxx liggen Switch nauw aan het hart. Wij geloven niet alleen in de toekomst van mobile health maar vinden het als MVO ook belangrijk actief in te zetten op alles aspecten van de samenleving, ook gezondheid.

  Van een passieve patiënt een actieve patiënt maken, dat is waar het hier allemaal om draait.

  Kijk ook op: https://business.switch.be/beagleboxx

   

   

  ©2016 BeagleBoxx  |  Disclaimer  |  Webdesign: Webton.nl