De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

  Amac, Apple Premium Reseller

  Amac, Apple Premium Reseller

  Samen met diverse partners begeleidt Amac bedrijven, (zorg)instellingen en scholen bij het ontwikkelingen, implementeren en onderhouden van hun digitale omgevingen. Wij geloven erin dat innovatie pas echt toepasbaar wordt als bedrijven en organisaties hun krachten bundelen. Op deze manier kunnen we complete oplossingen voor het Apple-platform aanbieden.

  Amac is trots op de samenwerking met BeagleBoxx. Het persoonlijke en vernieuwende karakter van het serviceconcept, waarbij het welzijn van de patiënt voorop staat, is in onze ogen een unieke ontwikkeling binnen de zorg. Daar dragen wij graag, met onze kennis en ervaring op Apple-gebied, ons steentje aan bij.

  Met 23 winkels in Nederland, meerdere webshops en een eigen technische dienst is Amac dé toonaangevende Apple Premium Reseller van Nederland. In totaal hebben we ruim 20 jaar ervaring met Apple-producten, maar vooral ook het ecosysteem van accessoires, apps en diensten eromheen. Door dit aanbod slim te combineren tot krachtige oplossingen, werken wij continu aan duurzame relaties met onze klanten en partners.

   

  ©2016 BeagleBoxx  |  Disclaimer  |  Webdesign: Webton.nl