De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

  Villa ProCtrl

  Villa ProCtrl

  Afsluitbare iPad wandhouder met lader

  Villa ProCtrl is onze partner in de ontwikkeling van de afsluitbare iPad Wandhouder met lader – ook wel geheten de iTop Locker iPad  wandhouder met pincode cijferslot. Deze wandhouder is de oplossing om een iPad veilig in open ruimtes ter beschikking te stellen. Deze wandhouder gebruiken wij onder andere in het Westfriesgasthuis in Hoorn in de patiëntenkamers. De wandhouder is uitermate handig, daar in “rust stand” kan de iPad veilig afgesloten opgeladen worden. Door middel van een eenvoudige cijferslot kan de iPad weer uit de houder gehaald worden. Dit zorgt er dus ook voor dat per kamer de iPads zonder supervisie aanwezig kunnen zijn. De wandhouder heeft een stroomconnectie, die we aan kunnen bieden met 1 meter, 2 meter en meer dan 2 meter aansluitingen. Dit afhankelijk van de mogelijkheden op lokatie in het ziekenhuis.

  Uit de praktijk, we hebben al meer dan 500 afsluitbare, oplaadbare, iPad wandhouders (lockable iPad Wall Mount) operationeel. Deze hebben bewezen uitermate eenvoudig en veilig in het gebruik te zijn.

  Villa ProCtrl:

  U wilt wonen, werken en presteren in een omgeving die  past bij uzelf. Het is prettig als ruimte, meubilair, licht, kunst, akoestiek en techniek daarbij passen. Villa ProCtrl stelt zich steeds weer voor deze uitdaging. Voortdurend zijn we op zoek naar ontwerpers en ontwerpen die deze High Design Business voor u realiseren. Villa ProCtrl werkt voor u als particulier, ondernemer, overheid of architect. Kortom we werken graag voor een ieder die meer wil dan een product.

  Afsluitbare iPad wandhouder

  Afsluitbare iPad wandhouder

   

  ©2016 BeagleBoxx  |  Disclaimer  |  Webdesign: Webton.nl