De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

“Patiënten van boven de 55 zijn in vergelijking met de jaren hiervoor echt een inhaalslag aan het maken”

Smarthealth, 28/09/2015:

“Meerdere ziekenhuizen hebben een app voor hun patiënten, maar vaak bieden die apps alleen informatie of de mogelijkheid om afspraken te maken. Kortom: allemaal losse stukjes. Wij proberen het complete pakket aan te bieden”

De Raad van Bestuur van het Groene Hart Ziekenhuis gaf de opdracht om na te denken over de inzet van nieuwe technologie voor een comfortabel verblijf. Men kwam in contact met BeagleBoxx en ontwikkelde gezamenlijk de GHZ App. Esther Plantenberg, projectleider:  “Wij met de kennis van zorg en BeagleBoxx met de kennis van technologie.” 

De GHZ App is volgens Plantenberg uiteindelijk uitgebreider geworden dan waar oorspronkelijk behoefte aan was. De app biedt een volledig servicepakket.

Patiënten die zelf geen smartphone of tablet hebben kunnen tijdens hun verblijf een tablet lenen in het ziekenhuis. “Die tablets hadden we al langer, omdat we patiënten al wel de mogelijkheid boden om daarop spelletjes te spelen of de krant te lezen. Nu zijn die twee dingen in de GHZ App geïntegreerd”, vertelt Plantenberg. “In de praktijk zien we overigens dat steeds meer patiënten hun eigen tablet of smartphone mee nemen naar het ziekenhuis. Daardoor neemt de behoefte aan het lenen van een device af.Patiënten van boven de 55 zijn in vergelijking met de jaren hiervoor echt een inhaalslag aan het maken: die doelgroep is steeds vaker in het bezit van een eigen device.”

Vandaag verscheen hierover een prachtig artikel in SmartHealth, lees het gehele artikel hier!

Nieuwsgierig naar de inzet van het serviceplatform PIECA gedurende de patientenreis? Klik hier!Terug naar overzicht

 

©2016 BeagleBoxx  |  Disclaimer  |  Webdesign: Webton.nl