De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

PIECA

Ons serviceplatform (PIECA) is ontwikkeld met het volgende doel voor ogen:

“Coachen, Servicen en Entertainen van de patiënt, daar waar relevant en gevraagd en gerelateerd aan de situatie waarin hij/zij zich bevindt”.

fotobijpiecaPIECA is een serviceplatform, waarop we modules bouwen. Deze modules zijn functionaliteiten die “tot uiting komen” in onze Applicaties voor patiënten en medewerkers. De keuze van de modules die we ontwikkelen is op basis van wensen van onze klanten, en de missie die we als BeagleBoxx volgen

De modules van PIECA zijn beschikbaar op tablets en smartphones (iOS en Android).  Deze worden door het ziekenhuis aangeboden via iTunes en de Google Playstore (BYOD) en de content wordt in de basis gevuld in afstemming met het ziekenhuis.

Met PIECA combineert het ziekenhuis of instelling coaching, services en entertainment in één concept, geschikt voor BYOD en beschikbaar gedurende de gehele “patiëntenreis”.

PIECA kan per afdeling (in de gekozen huisstijl) en op maat ingericht worden. Ook de naam en de indeling van PIECA zijn volledig individueel te bepalen.

PIECA kan binnen een paar dagen operationeel zijn.

BYOD voor patiënten

ios-screenshot-20160421-075432-149x300De penetratie van “smart devices” (smartphones, en tablets) gaat zeer snel. Dit betekent dat een ziekenhuis of instelling hiermee nu al rekening moet houden bij de potentiële keuzes van de entertainment oplossingen (bijv. TV of bedside terminals). Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de factor entertainment, maar ook voor de manier waarop men om wil gaan met de coaching van patiënten en het beschikbaar stellen van diverse services. PIECA is geschikt gemaakt voor inzet gedurende de gehele “patiëntenreis”, van eerste bezoek aan huisarts tot nazorg.

BeagleBoxx gelooft volledig in deze vorm van communiceren en ondersteunen en wij bieden dan ook een totaaloplossing voor dit vraagstuk. Hierbij is er een integratie mogelijk van de “entertainment” dimensie met coaching en de inzet van services.

Een persoonlijke “assistent”, die je bij de hand neemt vanaf het eerste bezoek aan de huisarts tot en met de nazorg. De patiënt heeft daarnaast de mogelijkheid tot het geven van feedback over de ervaren kwaliteit van de zorg in al zijn dimensies. En dit alles volledig beveiligd met de meest actuele beveilingsoplossingen.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor het Coachen, Servicen en Entertainen van uw patiënten gedurende de gehele patiëntenreis?

Bekijk hier hoe BeagleBoxx dat met PIECA voor u kan faciliteren.


ghziconmetrandjeDownload hier de GHZ App
Apple, the Apple logo, and iPad are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. App Store is a service mark of Apple Inc.

appstorebadge  googleplay-80x26antoniusDownload hier de Hematologie St. Antonius App
Apple, the Apple logo, and iPad are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. App Store is a service mark of Apple Inc.

appstorebadge  googleplay-80x26


schermafdruk-2016-11-02-10-13-15Download hier de IC Ziekenhuis Gelderse Vallei App Apple, the Apple logo, and iPad are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. App Store is a service mark of Apple Inc.

appstorebadge  googleplay-80x26


schermafdrukDownload hier de @WFG thuis App Apple, the Apple logo, and iPad are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.App Store is a service mark of Apple Inc.

appstorebadget googleplay

 

    ©2016 BeagleBoxx  |  Disclaimer  |  Webdesign: Webton.nl