De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

PIECA

Ons serviceplatform (PIECA – Patiënten Informatie Entertainment en Communicatie Assistent) is ontwikkeld met het volgende doel voor ogen:

“Interactief Zorgpad, Persoonlijke Services en Entertainment voor de patiënt, daar waar relevant en gevraagd en gerelateerd aan de situatie waarin hij/zij zich bevindt”.

PIECA is een intelligent patiëntenplatform, waarop we vele modules en functionaliteiten gebouwd hebben. Deze modules en functionaliteiten “komen tot uiting” in onze Applicaties (native iOS en Android) voor patiënten/cliënten en medewerkers. De keuze van de modules die we ontwikkel(d)en is op basis van wensen van onze klanten, en de missie die we als BeagleBoxx volgen.

PS: click op overzicht voor uitvergroting

De modules van PIECA zijn beschikbaar op tablets, smartphones en PC (iOS, Android en web).  Deze worden door het ziekenhuis aangeboden via iTunes en de Google Playstore (BYOD) en de content wordt in de basis gevuld in afstemming met het ziekenhuis.

Het BeagleBoxx PIECA serviceplatform

 

Met PIECA combineert het ziekenhuis of instelling coaching, persoonlijke services en entertainment in één concept, geschikt voor BYOD en beschikbaar gedurende de gehele “patiëntenreis”:

 De voordelen van PIECA:​

  • Één patiënt georiënteerd dashboard gedurende de gehele patiëntenreis met focus op interactief zorgpad, persoonlijke services en entertainment (inclusief BYOD)​
  • Combinatie patiënten- en professional focus mogelijk​
  • Open, flexibel en snel inzetbaar door de modulaire opbouw​
  • Kan mee ontwikkelen & groeien ​


PIECA kan per afdeling (in de gekozen huisstijl) en op maat ingericht worden. Ook de naam en de indeling van PIECA zijn volledig individueel te bepalen. PIECA kan binnen twee weken operationeel zijn.

 


ghziconmetrandjeDownload hier de GHZ App
Apple, the Apple logo, and iPad are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. App Store is a service mark of Apple Inc.

appstorebadge  googleplay-80x26antoniusDownload hier de Hematologie St. Antonius App
Apple, the Apple logo, and iPad are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. App Store is a service mark of Apple Inc.

appstorebadge  googleplay-80x26

 

 

©2016 BeagleBoxx  |  Disclaimer  |  Webdesign: Webton.nl