De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Tjongerschans start met iPad aan bed

Patiënten die opgenomen zijn in ziekenhuis de Tjongerschans maken sinds deze zomer gebruik van een BeagleBoxx iPad aan bed. Op alle verpleegafdelingen hangt bij ieder bed een iPad. Alles gericht op het verhogen van het welzijn en de service effectiever en efficiënter te laten zijn.

Het BeagleBoxx patiënten platform wordt binnen de Tjongerschans ingezet voor onder andere entertainment (inclusief TV en inloggen van bv. Netflix), informatievoorziening en services. Binnen de services is het mogelijk maaltijden te bestellen. Hiervoor worden patiënten geïdentificeerd (inloggen) om zo zeker te stellen dat ze de correcte maaltijdkeuzes voorgeschoteld krijgen.

De iPads hangen in een veilige iPad wandhouder die meteen dienstdoet als oplader. Met dank aan een speciale techniek kunnen de iPads niet ongemerkt het ziekenhuis verlaten. Belandt een iPad toch buiten het ziekenhuis, dan is deze niet meer bruikbaar. Ook aan de hygiëne en privacy is gedacht. De tablets worden na vertrek van de patiënt altijd gereinigd en uitgelogd.Terug naar overzicht

 

©2016 BeagleBoxx  |  Disclaimer  |  Webdesign: Webton.nl