De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

UnderpinICU studie van start met medewerking van BeagleBoxx

Ic’s van 10 Nederlandse Ziekenhuizen

De IC’s van 10 Nederlandse ziekenhuizen zijn dit jaar, in het kader van een groot verpleegkundig onderzoek, gestart met het volgen van patiënten met een verhoogd risico op delirium. BeagleBoxx heeft hiervoor in opdracht van het Radboudumc een App ontwikkeld, die ondersteunt bij het uitvoeren van dit onderzoek (UNDERPIN-ICU studie).

Delirium

Veel patiënten op de IC worden getroffen door een delirium wat veel negatieve effecten heeft voor de patiënt, op zowel de korte- als de lange termijn.
UNDERPIN-ICU is een afgeleide van ‘the impact of nUrsiNg DEliRium Preventive iNterventions in het Intensive Care Unit: A multi-centre-stepped wegde randomized controlled trial’. Deze studie wordt door de IC van het Radboudumc geleid en in samenwerking met 10 ziekenhuizen uitgevoerd.
Gedurende het onderzoek worden diverse activiteiten op de iPad via de App aangeboden om zo de kans op een delirium op de IC te verminderen. De eerste periode is een controle periode waarin de normale standaard IC zorg wordt geboden, en gedurende de interventie periode, wordt er overgegaan op het werken met een pakket van interventies.Terug naar overzicht

 

©2016 BeagleBoxx  |  Disclaimer  |  Webdesign: Webton.nl