De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Whitepaper

De ontwikkelingen binnen de zorg gaan razendsnel. Gastvrijheid en kwaliteit zijn in veel gevallen speerpunten binnen het beleid in ziekenhuis of zorginstelling.

Meer dan ooit zijn meerdere vraagstukken tegelijkertijd actueel, zoals:

  • Hoe implementeren we “zorg op afstand” zonder kwaliteit te verliezen? En hoe borgen we de patiëntveiligheid?
  • Hoe voldoen we aan de behoefte om de kwaliteitsbeleving van Zorg en Hospitality meetbaar te maken?
  • Hoe zal de rol van de verpleegkundige en servicemedewerker eruit zien binnen de toenemende complexheid van de zorg? Hoe begeleid ik deze professional gedurende het verandertraject en welke middelen zet ik in ter ondersteuning?

Kortom, hoe zorgen we er voor dat we klaar zijn voor de zorgvraag van 2020?

Nieuwe zorgtechnologieën maken het mogelijk om zorg en welzijn te verbeteren zowel op individueel  niveau, als op instellingsniveau. Voorwaarde is wel dat deze nieuwe technologieën op de juiste wijze geïmplementeerd worden, binnen de kaders van het ziekenhuis.

whitepaper-200x300BeagleBoxx heeft daarvoor PIECA ontwikkeld. PIECA is een serviceplatform, waarop we modules bouwen. Deze modules zijn functionaliteiten die “tot uiting komen” in onze Applicaties voor patiënten en medewerkers. De keuze van de modules die we ontwikkelen is op basis van wensen van onze klanten, en de missie die we als BeagleBoxx volgen

Recent heeft BeagleBoxx hierover samen met het Westfriesgasthuis een whitepaper geschreven, die u hiernaast aantreft. Veel leesplezier!

 

 

©2016 BeagleBoxx  |  Disclaimer  |  Webdesign: Webton.nl