De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Met de @WFG thuis App op (patiënten)reis

Met de @WFG thuis App van het Westfriesgasthuis kunnen patiënten zich voortaan voorbereiden op een bezoek aan het ziekenhuis. Nu via hun eigen mobiele toestel.

Patiëntenreis

Dit is een eerste stap waarbij het ziekenhuis zich op de patiëntenreis richt via een App. @WFG thuis (gebouwd op het PIECA service platform van BeagleBoxx) assisteert patiënten.  Men kan zich thuis alvast voorbereiden: even wat folders doorlezen, een filmpje kijken over een behandeling of uitzoeken hoe het met de maaltijden en service zit.

Tot nu toe was de App alleen beschikbaar voor patiënten die opgenomen waren in het Westfriesgasthuis. Al sinds 2014 heeft iedere patiënt een iPad op de kamer met daarop de WFG app met informatie over de afdeling waar ze zijn opgenomen, uitleg over onze service en een uitgebreid entertainmentaanbod. Maar ook voor thuis kan die informatie natuurlijk handig zijn.

Alvast inlezen

In @WFG thuis is informatie te vinden over de afdelingen waar patiënten een afspraak hebben. Daar zijn bijvoorbeeld brochures, handige websites en filmpjes te vinden. “Je kunt je thuis vast inlezen in wat je te wachten staat,” vertelt Nils van Mourik, manager Facilitair Bedrijf en Vastgoed. “Zo kun je tijdens de afspraak in het ziekenhuis gerichtere vragen stellen.”

Gratis te downloaden

De informatie op de app wordt steeds verder uitgebreid. @WFG thuis is gratis te downloaden. De app is geschikt voor smartphones met besturingsprogramma’s iOS (vanaf iPhone 4S) en ook voor Android (bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S3 en hoger) .

Download hier de @WFG thuis App Apple, the Apple logo, and iPad are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.App Store is a service mark of Apple Inc.Terug naar overzicht

 

©2016 BeagleBoxx  |  Disclaimer  |  Webdesign: Webton.nl